۱۴۰۰-۰۵-۰۷

کیمیا علیزاده: از راه دور به خاک خوزستان بوسه می‌زنم؛ فرزند ایرانم

در ادامه حمایت‌های هنرمندان، ورزشکاران، و چهره‌های مشهور برون‌مرزی از اعتراضات در ایران، کیمیا علیزاده، تکواندوکار پیشین تیم ملی ایران، با انتشار متنی در اینستاگرام خود از مردم خوزستان حمایت کرد. او همچنین به اظهارات مطرح‌شده علیه خود در صداوسیما واکنش نشان داد.کیمیا علیزاده

کیمیا علیزاده روز سه‌شنبه ۵ مرداد با انتشار متنی در اینستاگرام خطاب به همه کسانی که او را «هم‌وطن» خود می‌دانند نوشت: «از راه دور، به خاک خوزستان بوسه می‌زنم که هر چه داریم از همان خاک خشکیده است.»

خانم علیزاده که در المپیک توکیو زیر پرچم تیم پناهندگان مسابقه داد، می‌گوید با دیدن تصاویر اعتراضات نتوانسته بر احساسات خود غلبه کند و «اشک‌هایم از دیدن ویدیوهایتان بند نمی‌آمد.»

کیمیا علیزاده در پایان این متن نوشت: «من زنم. فرزند ایرانم. تکواندوکارم. با مبارزه بزرگ شده‌ام و به مبارزه ادامه می‌دهم. نام من کیمیا ست.»

طی روزهای گذشته نیز تعدادی از چهرهای مطرح موسیقی با انتشار عکس، پیام‌های نوشتاری، تصویری، و یا موزیک ویدئو در حساب‌های کاربری خود در شبکه‌های اجتماعی، به سرکوب مردم توسط نیروهای حکومتی اعتراض کردند.

Iranian Artists
واکنش‌های هنرمندان ایرانی عرصه موسیقی در حمایت از اعتراضات مردمی خوزستان
در شرایطی که اعتراضات مردمی به بی‌آبی و مشکلات دیگر در شهرهای جنوبی، و برخی مناطق دیگر ایران ادامه دارد، بسیاری از هنرمندان، ورزشکاران، و چهره‌های مشهور برون مرزی با انتشار پیام‌های مختلفی در شبکه‌های اجتماعی، از معترضان و خواسته‌های آنها حمایت کردند.
کیمیا علیزاده همچنین با اشاره به واکنش‌های صداوسیما پس از مبارزه او با ناهید کیانی، آنها را «همان مردانی که سال‌هاست بلندگوی عادی‌سازی تبعیض جنسیتی شده‌اند … تحقیر زنانِ خود را در خانه کافی نمی‌دانند و در رسانه به اصطلاح ملی هم به زن‌ستیزی‌شان ادامه می‌دهند» دانست و از همه‌ رسانه‌هایی که «با جریان‌سازی غیراخلاقی صداوسیما همراهی نکردند» سپاسگزاری کرد.

کیمیای ۲۳ ساله، به همراه چهار ورزشکار ایرانی پناهنده دیگر، از سوی کمیته بین المللی المپیک سهمیه حضور در بازی‌های تابستانی ۲۰۲۰ توکیو را به دست آورد و در نخستین دیدار خود مقابل هموطنش ناهید کیانی مبارزه کرد و توجه رسانه‌ها را به خود اختصاص دهد.

علیزاده پس از خروجش از ایران، از نظام جمهوری اسلامی ایران انتقاد کرد و جنسیت گرایی، حجاب اجباری و استفاده تبلیغاتی از ورزشکاران را به عنوان دلایل ترک کشور اعلام نمود.

اعتراضات گسترده در ایران که در پی بی‌آبی در چندین شهر خوزستان آغاز شد و پس از چند روز به استان‌های لرستان، اصفهان، آذربایجان شرقی، و اردبیل کشیده شد، با گسترده‌تر شدن در مناطق دیگری از کشور شامگاه دوشنبه ۴ مرداد برای دوازدهمین شب پیاپی در استان‌های تهران، البرز، و کرمانشاه ادامه یافت. بنا بر گزارش‌های مردمی، در این شب اینترنت با اختلال جدی مواجه بود.



source https://zanan.bashariyat.org/?p=44901

برگزاری مراسم اولین سالگرد جان‌باختن دالیا اندام در سنندج

۱۹ آذر ۱۴۰۳ ایران وایر روز دوشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۳، مراسم اولین سالگرد جانباختن «دالیا اندام» با حضور خانوادها، مادران دادخواه و‌ جمع زیادی از ...