۱۳۹۹-۱۰-۰۳

صغری خدادادی – یک زن جنایتکار بعنوان رئیس زندان قرچک ورامین

صغری خدادادی از روز ۲۰ آذرماه ۹۹ بعنوان رئیس جدید زندان قرچک ورامین معرفی شد. وی در زن ستیزی و سرکوب زنان زندانی چیزی از سلف خود مهدی محمدی کم ندارد.منبع:جوانه هاصغری خدادادی - یک زن جنایتکار بعنوان رئیس زندان قرچک ورامین

به فاصله سه روز پس از حضور خدادادی در زندان قرچک، زنان سیاسی این زندان در بند ۸ مورد حمله گارد زندان با باتوم و شوکر، همراه با ضرب و شتم وحشیانه قرار گرفتند.

وی میخواست به این ترتیب و بدون پرداخت هیچ هزینه ای زندانی سیاسی گلرخ ابراهیمی ایرایی را از بند خارج کرده و به بند ۲ الف اوین منتقل کند. اما کار به این سادگی ها هم نبود و زندانیان هزینه این جابجایی را از حلقوم این زن جنایتکار بیرون کشیدند و اسباب رسوایی او شدند.

در نتیجه‌ی خشونت بکار گرفته شده علیه زنان زندانی، زندانیان دیگر نیز که مجروح شده بودند، از دسترسی به رسیدگی و درمان محروم شدند.

صغری خدادادی با اعمال فشار بر زندانیان و «اجباری شدن چادر» برای آنان بدنبال سلطه ی خشونت آمیز خودش بر قرچک است. او بدنبال سلطه ی بی چون و چرا و قدرت بلامنازع در این زندان است.

صغری خدادادی – یک زن جنایتکار بعنوان رئیس زندان قرچک ورامین ۲
صغری خدادادی
وی با انواع تبعیض، اعمال محرومیت، تراکم زندانیان در بندها، گرانی در فروش اجناس در فروشگاه زندان و … زندانیان را از اولیه ترین حقوقشان محروم می سازد.

صغری خدادادی رئیس زندان قرچک ورامین ، که از حداقلهای مناسبات انسانی و اجتماعی بهره‌ای نبرده با فحاشی زنان زندانی را از بهداری و رسیدگی های اولیه پزشکی محروم نموده است.

او در محیط بسته و تنگ زندان، برای اعمال فشار روحی – روانی بر زندانیان، کارناوال مشمئزکننده چرخاندن استخوانهای کشته های جنگ را در زندان به راه انداخت. کاری که فقط نفرت زندانیان را در پی داشت.

فشار حاصل از حضور شکنجه گرانی همچون صغری خدادادی، بعنوان رئیس زندان قرچک، ادامه همان روندی است که قوه قضاییه دیکتاتوری ولایت فقیه بر مردم ایران اعمال کرده و می کند.

زندان قرچک همیشه به‌عنوان شکنجه‌گاه زنان زندانی سیاسی یاد شده است و زنان جرائم عمومی در محرومیت ساختاری از حق دسترسی به رسانه‌ها، صدایشان به جایی نرسیده است.

گفتنی است که زندان قرچک ابتدا یک مرغداری بود، سپس تبدیل به مرکز ترک اعیتاد مردان شد. و پس از آن به زندان زنان تبدیل شد.

این زندان از ۷ سوله و ۱۰ سالن تشکیل شده است. هر کدام از سالن‌ها گنجایش کم‌تر از صد زندانی را دارد، اما به طور معمول در آن‌ها بیش از دویست نفر محبوس هستند. تعداد کل زندانیان در این زندان بین هزار و پانصد تا بیش از دو هزار زندانی تخمین زده می‌شود. برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید



source https://zanan.bashariyat.org/?p=41574

مسئولان زندان اوین از اعزام نرگس محمدی به بیمارستان جلوگیری کردند

  ۲۷.شهریور.۱۴۰۳ ایران اینترنشنال بر اساس اطلاعات رسیده به ایران‌اینترنشنال، مسئولان زندان اوین روز ۲۷ شهریور از اعزام نرگس محمدی، فعال ح...