۱۳۹۹-۰۵-۲۴

یک هفته بعد از ابراز نگرانی‌ها درباره وضعیت پژوهشگر استرالیایی زندانی در ایران؛ سفیر استرالیا در زندان با او دیدار کرد

مقامات دیپلماتیک استرالیا روز سه‌شنبه اعلام کردند که توانستند با کایلی مور-گیلبرت، پژوهشگر استرالیایی–بریتانیایی در زندان دیدار کنند.

به گزارش رویترز، وزارت امور خارجه و تجارت استرالیا روز سه شنبه ۱۴ مرداد اعلام کرد که سفیر استرالیا در تهران با خانم مور-گیلبرت در زندان قرچک ملاقات کرد. این مقام دیپلماتیک گفته است که «حال دکتر مور-گیلبرت خوب است و او به غذا، امکانات پزشکی، و کتاب دسترسی دارد.»

جزئیاتی درباره بدرفتاری با این پژوهشگر استرالیایی از سوی وزارت خارجه این کشور منتشر نشده است.

پیش از این رضا خندان، همسر نسرین ستوده، وکیل زندانی در اوین در فیسبوک خود نوشته بود که این پژوهشگر استرالیایی به عنوان تنبیه به قرنطینه زندان قرچک منتقل شده است و طی تماسی از زندان اعلام کرده است که «شرایط بسیار بدی دارد.»

انتقال پژوهشگر استرالیایی زندانی در ایران به بند مجرمان خطرناک «برای تنبیه» او
براساس برخی گزارش‌ها، «کایلی مور گیلبرت» پژوهشگر استرالیایی – بریتانیایی از زندان اوین به بخش قرنطینه زندان قرچک منتقل شده‌است و برخی این اقدام را برای «تنبیه» او عنوان کرده‌اند.
وزارت خارجه استرالیا نیز همزمان در بیانیه‌ای اعلام کرده بود که پرونده دکتر مور-گیلبرت جزو اولویت‌های دولت این کشور و سفارت استرالیا در تهران است و این کشور از انتقال او به قرچک مطلع است.

از سوی دیگر اواخر خرداد ماه، روزنامه تایمز در گزارشی اعلام کرده بود، مقامات زندان اوین پس از آن که متوجه شدند این استاد دانشگاه استرالیایی که به چهره مقاومت زندانیان در زندان مخوف اوین شناخته شده یک گروه سرود اعتراضی در زندان تشکیل داده است و پس از دادن مواد مخدر او را مسموم کرده و مورد ضرب و جرح قرار داده‌اند.

ضرب و جرح استاد دانشگاه استرالیایی زندانی در ایران به خاطر تشکیل یک گروه سرود اعتراضی
روزنامه تامیز اعلام کرد، کایلی مور گیلبرت، استاد دانشگاه استرالیایی که در ایران زندانی است پس از تشکیل گروه سرودی اعتراضی در زندان مورد ضرب و شتم ماموران زندان قرار گرفته است.
خانم دکتر کایلی مور-گیلبرت، شهروند استرالیا و بریتانیا، استاد دانشگاه ملبورن و کارشناس امور خاورمیانه با تمرکز بر کشورهای حوزه خلیج فارس است و از پاییز سال ۱۳۹۷ به اتهامات «امنیتی و جاسوسی» در ایران در بازداشت به یر می‌‌برد.

در حال حاضر به غیر از این استاد دانشگاه استرالیایی زندانی در ایران شماری از شهروندان ایرانی-آمریکایی از جمله سیامک و باقر نمازی و مراد طاهباز و شهروندان دیگر کشورها از جمله کامران قادری، انوشه آشوری در ایران به زندان افتاده‌اند.

تحلیلگران غربی بارها گفته‌اند که جمهوری اسلامی از افراد دو تابعیتی به عنوان گروگان استفاده می‌کند تا از دولت‌های غربی پول و امتیاز بگیرد. وزارت خارجه ایالات متحده بارها بازداشت بی‌دلیل و خودسرانه شهروندان آمریکا و کشورهای دیگر، از جمله ایرانیان دوتابعیتی، توسط رژیم جمهوری اسلامی را محکوم کرده و خواستار آزادی بلافاصله و بی قید و شرط آنها شده است.



source https://zanan.bashariyat.org/?p=39659

افتتاح کلینیک ترک بی‌حجابی در تهران؛ مشاوره‌ای در راستای سیاست‌های حجاب اجباری

۲۳.آبان.۱۴۰۳ ایران وایر پایگاه خبری حوزه‌های علمیه خواهران اعلام کرد که کلینیک «ترک بی‌حجابی» به دست اداره زنان و خانواده ستاد امر به معرو...