۱۳۹۶-۰۹-۰۹

تصویب ۲ فوریت اصلاح قانون انتخابات برای عضویت پیروان ادیان رسمی در ایران

نمایندگان مجلس، کلیات و دو فوریت طرح اصلاح قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شوراهای اسلامی را تصویب کردند؛ طرحی که به موجب آن عضویت پیروان ادیان رسمی در شوراهای شهر و روستا و شرکت آن ها در انتخابات مربوط به تشکیل این شوراها مجاز خواهد بود.
به گزارش خراسان، این طرح با امضای ۲۰۰ نماینده ارائه شده بود. طبق تبصره یک ماده یک این طرح، اقلیت های دینی شناخته شده در قانون اساسی ساکن در شهرها و روستاهای کشور می توانند نامزد انتخابات شوراهای اسلامی همان شهر و روستا شوند. براساس گزارش ایسنا در صورت تصویب نهایی این طرح، اصلاحات صورت گرفته در قانون از دوره پنجم شوراهای شهر و روستا اجرایی خواهد شد. اگر این قانون در مجلس مصوب شود و به تایید شورای نگهبان برسد،
از آن جایی که در آن تصریح شده «اصلاحات صورت گرفته در قانون از دوره پنجم شوراهای شهر و روستاها اجرایی خواهد شد» به موجب آن سپنتا نیکنام منتخب زرتشتی شورای شهر یزد که به تازگی درباره او حواشی ایجاد شده بود، می تواند به صورت قانونی در این دوره شورای اسلامی شهر یزد حضور داشته باشد.
 اسفندیار اختیاری نماینده اقلیت زرتشتیان در مجلس به عنوان طراح این طرح دو فوریتی، گفت:  بنده ۲۰۰ نماینده را نمایندگی می کنم تا  درباره موضوعی سخن بگویم که در قانون اساسی بر آن تاکید شده است.
نماینده زرتشتیان در مجلس تاکید کرد: به نظرم اگر قرار است کلمه ای از قانون حذف یا به آن اضافه شود باید از کانال مجلس صورت گیرد چرا که مجلس مسئول قانون گذاری است و امیدواریم مجمع تشخیص مصلحت نظام این موضوع را در نظر بگیرد.
در مقابل علی ادیانی نماینده مردم قائم‌شهر به عنوان مخالف فوریت این طرح، گفت: خاضعانه از زحمات همه علاقه مندان و پیروان ادیان الهی تشکر می کنم اما اخطار من درباره اصل چهار قانون اساسی است و قاعده نفی سبیل که یک قاعده محکم فقهی است. همین که اکنون برادران ادیان الهی در مجلس به عنوان مرکز ثقل و کانون تصمیم گیری کشور نماینده دارند، نشانگر این است که رویکرد جمهوری اسلامی توجه، اهتمام و احترام به مجموعه ادیان الهی است.وی با اشاره به ماده ۱۶۰ آیین نامه داخلی مجلس، یادآور شد: چه خسارات احتمالی یا ضرورتی وجود دارد که این طرح را به عنوان دو فوریت مطرح کنیم.

۱۳۹۶-۰۹-۰۴

بهمن صالحی پس از آزادی راهی بیمارستان شد

بهمن صالحی شهروند بهایی اهل بیرجند، پس از تودیع وثیقه و آزادی موقت به دلیل پارگی عروق پا و لختگی خون ناشی از شرایط نامناسب دوران بازجویی به بیمارستان این شهر منتقل شد.
به گزارش هرانا ، بهمن صالحی که پیشتر در تاریخ ۲۷ آبان ماه به اتفاق خلیل ملاکی و ساغر محمدی از دیگر شهروندان بهایی بازداشتی با تودیع وثیقه ۱۵۰ میلیون تومانی موقتاً آزاد شده بود بلافاصله پس از آزادی از زندان به بیمارستان منتقل و همچنان نیز در این محل بستری است. یک منبع مطلع از وضعیت بهمن صالحی در این خصوص گفت : “آقای صالحی پیش از بازداشت از بیماری واریس رنج می برد با اینحال در زمان بازجویی بدون توجه به شرایط جسمی برای ساعتهای طولانی در وضعیت نامناسبی مانند سرپا نگهداشتن مورد بازجویی قرار گرفته بود که این رویه موجب پارگی عروق پا و لخته شدن خون شده بود. ماموران امنیتی نه تنها در دوران بازجویی شرایط پزشکی او را در نظر نگرفته بودند که حتی بعد از بروز علائم وخامت جسمی نیز او را به مرکز درمانی منتقل نکرده بودند.”
بهمن صالحی بلافاصله پس از آزادی موقت توسط خانواده خود به بیمارستان منتقل و در این محل بستری شد.
گفته می شود علیرغم نگرانی پزشک معالج بهمن صالحی از احتمال انتقال لخته خون وی به ریه و بروز خطر جانی، حال عمومی ایشان در حال حاضر رضایت بخش گزارش شده است.
پیشتر این شهروند بهایی مورخ ۲۹ مهرماه ۹۶ به همراه ۹ تن دیگر از شهروندان بهایی منطقه بیرجند بعد از تفتیش منزل خود بازداشت شده بود.
هر چند دلیل مشخصی برای بازداشت این افراد بیان نشده است با اینحال زمان بازداشت آنان همزمان با فرارسیدن یکی از اعیاد پیروان دیانت بهایی بود.

۱۳۹۶-۰۸-۲۹

محمدعلی شمشیرزن آزاد شد

 دقایقی پیش محمدعلی شمشیرزن از دراویش طریقت نعمت‌اللهی گنابادی که محکومیت تبعید را در زندان بندرعباس می‌گذراند به دستور دادیار دادسرای انقلاب شیراز آزاد شد.
بنابر این گزارش؛ این درویش گنابادی می‌بایست دوران نفی بلد مادام‌العمر خود را خارج از زندان در شهرستان بندرعباس سپری کند. محمدعلی شمشیرزن که طی حکمی از سوی دادگاه انقلاب شیراز به همراه شش تن ديگر از دراویش گنابادی ساکن شهرستان کوار محکوم به تبعید مادام‌العمر است در روز شنبه ۱۸ دی‌ماه در محل تبعیدگاهش شهر بندرعباس، به طور غیرقانونی بازداشت و زندانی شد.
 متن دستور این مقام قضایی بدین شرح است:

۱۳۹۶-۰۸-۲۴

بلاتکلیفی دو نوکیش مسیحی در بازداشت؛ ممانعت از تودیع وثیقه

محمدعلی ترابی و عبدالعلی پورمند از مهرماه سال جاری در بازداشت و به صورت بلاتکلیف به سر می‌برند و مقامات امنیتی از آزادی آنان با قرار وثیقه خودداری می‌کنند.
به گزارش تارنگار حقوق بشر در ایران، مسئولان قضایی و مقامات امنیتی در اهواز از آزادی محمدعلی ترابی و عبدالعلی پورمند ممانعت می‌کنند و با کارشکنی و عدم پاسخگویی به خانواده‌های این نوکیشان مسیحی قصد دارند فشار بیشتری بر آنان و خانواده‌هایشان اعمال کنند. در روزهای اخیر از طرف مسئولان قضایی با خانواده‌ی محمدعلی ترابی تماس گرفتند و عنوان کردند که با قرار وثیقه‌ی او موافقت شده است اما پس از مراجعه آنها به زندان دزفول اعلام می‌شود که با وثیقه موافقت نشده و باید به اتهامات امنیتی این زندانی هم رسیدگی شود و تا مادامی که وضعیت او مشخص نشود نمی‌توانند وثیقه را قبول کنند.خانواده ترابی سپس به دادستانی دزفول مراجعه کرده‌اند که آنجا نیز به آنها گفته شده پرونده متهم برگشت خورده و به اهواز ارسال شده است.
از سویی دیگر عبدالعلی پورمند در تماس تلفنی که با خانواده خود داشته گفته بارها بند او را در زندان تغییر دادند و یک بار هم به اجبار او را وادار کرده‌اند که نماز بخواند، اما وی از انجام آن خودداری کرده است.
همچنین اجازه گرفتن وکیل هم به او داده نشده است.
پیش از این هم معلق نگه‌داشتن پرونده‌های قضایی نوکیشانمسیحی دربند برای آزار و اذیت روحی آنها سابقه داشته است، ازجمله ابراهیم فیروزی، مریم نقاش زرگران، هادی عسگری و امین افشارنادری که ماه‌ها در زندان به سر برده‌اند اما وضعیت آنان نامشخص بود.

۱۳۹۶-۰۸-۲۰

اخراج یک استاد دانشگاه آزاد در اراک به اتهام «توهین به مقدسات»

خبرگزاری فارس از اخراج یک استاد دانشگاه در اراک با دستور علی‌اکبر ولایتی و به اتهام «توهین به مقدسات و انتشار عقاید الحادی» خبر داده است.
به گزارش تارنگار حقوق بشر در ایران، یکی از مدرسان دانشگاه آزاد اراک، روز یکشنبه ۲۱ آبان ماه به اتهام با دستور علی‌اکبر ولایتی، رییس هیات موسس این دانشگاه از تدریس در این دانشگاه محروم شد. خبرگزاری فارس نوشته است که این مدرس دانشگاه آزاد اراک «هنگام تدریس و در حضور دانشجویان به پیامبر اسلام و سایر مقدسات اسلامی اهانت کرده است.» طبق اعلام این خبرگزاری، اخراج این مدرس دانشگاه بدون برگزاری دادگاه و با دستور مستقیم رییس هیات موسس این دانشگاه و با استناد به حکمی از سوی کمیته انضباطی دانشگاه صورت گرفته است.
در نامه اخراج این استاد که طبق دستور ریاست دانشگاه آزاد قطعی و غیرقابل تجدیدنظرخواهی است، اتهام این مدرس دانشگاه توهین به پیامبر اسلام و زیر سئوال بردن حجاب اسلامی عنوان شده است. در نامه علی اکبر ولایتی خطاب به عباسعلی حیدری، سرپرست دانشگاه آزاد اراک آمده است: «حداکثر ظرف مدت ۲۴ ساعت از تاریخ ابلاغ این نامه نسبت به خلع وی از کلیه سمت‌های دانشگاهی و آموزشی و اخراج قطعی نامبرده از دانشگاه آزاد اسلامی اقدام نمایید و نتیجه را به اینجانب منعکس نمایید. لازم به ذکر است که این دستورالعمل قطعی است و به هیچ وجه امکان تجدیدنظر توسط هیچ مقامی در آن مورد قبول نمی‌باشد.»
دانشگاه آزاد اسلامی در حالی بدون دادگاه و حتی بدون ذکر نام یک مدرس را به اتهام «توهین به مقدسات» و با استناد به آیین‌نامه داخلی و دستور ریاست، اخراج کرده است که این اتهام موضوع ماده ۵۱۳ قانون مجازات و تعزیرات بازدارنده ایران است و اثبات آن نیازمند دادگاه و طی شدن فرایند قضایی است و در صورت اثبات می‌تواند تا پنج سال زندان را به همراه داشته باشد.

۱۳۹۶-۰۸-۱۶

پلمب دهها محل کسب شهروندان بهایی در سیستان و بلوچستان / تصاویر

تعداد پرشماری از اماکن کسب شهروندان بهایی در استان سیستان و بلوچستان به دلیل تعطیلی در مناسبت مذهبی بهاییان پلمب شدند. همزمان در کرج نیز محل کسب شهروند دیگری از جامعه بهایی پلمب شد.
به گزارش هرانا ، امروز طی مراجعه ماموران ادامه اماکن در شهرهای زاهدان، زابل، چابهار و ایرانشهر، دهها محل کسب شهروندان بهایی پلمب شد. هر چند تعداد دقیق اماکن پلمب شده تا زمان تنظیم این گزارش کماکان مشخص نیست با اینحال گمانه زنی های اولیه حاکی از بسته شدن بیش از ۳۰ محل کسب است. گفته میشود دلیل پلمب اماکن کسب مورد اشاره عدم پذیرش درخواست اداره اماکن از مغازه داران بهایی برای باز نگهداشتن اماکن کسب خود در دو روز مناسبت مذهبی اخیر بهاییان (۲۹ و ۳۰ مهرماه) بوده است.
درخواستی که بعنوان یک حق قانونی از سوی شهروندان بهایی مورد پذیرش قرار نگرفته بود.
از سوی دیگر گزارش می شود همزمان محل کسب شهروند بهایی دیگری به نام رامتین زیبایی در شهر کرج که به حرفه تعمیرات کامپیوتر اشتغال داشت به بهانه مبارزه با کالای قاچاق پلمب شده است.
همانطور که اشاره شد نامبرده در زمینه تعمیرات و امور خدماتی مشغول به کار بوده است و فروش کالا که بهانه این پلمب است در محل مورد اشاره صورت نمی گرفته.
لازم به یادآوری است در هفته های اخیر و همزمان با دویستمین سالگرد تولد بهالله، پیامبر آیین بهایی جامعه بهاییان ایران فشار زیادی را متحمل شده است.
علاوه بر بازداشت ها، تهدیدها و تفتیش های پر تعداد صورت گرفته، اماکن کسب زیادی در استانهای گلستان، فارس و چند استان دیگر به بهانه های مشابه پلمب شده اند.
.

۱۳۹۶-۰۸-۱۳

کلیسای سنندج؛ مکانی فراموش شده در کردستان!

این کلیسا متعلق به ارمنیانی است که در زمان صفویه به سنندج مهاجرت نمودند اما پس از انقلاب اسلامی به مرور از جمعیت مسیحیان سنندج به شدت کاسته شد و امروز این مکان در کنج زمان محبوس شده و کسی سراغی از آن نمی گیرد.
به گزارش«محبت نیوز» این بنا در “آغه زمان” که محله ای مسیحی نشین محسوب می شد قرار دارد. اواخر صفویه در زمان حکومت شاه عباس دوم هنگامی که ارامنه توسط دولت عثمانی به ایران تبعید شدند، گروهی از آنها در شهر سنندج ساکن شدند و در آن زمان والیان اردلان برای مسیحیان تبعیدی این کلیسا را ساختند. شیوه ساخت و نوع معماری کلیسای سنندج تحت تاثیر معماری سبک اصفهانی است و تلفیقی از نماسازی سبک بومی مانند طاق نما و ستون های آجری در آن به کار رفته که به فرم مشعل در بخش فوقانی به صورت سه ترکی آجرکاری شده است.
همچنین خطوط عمودی در نمای بیرونی ساختمان تاکید بر ارتفاع کلیساست. در گل دسته ناقوس کلیسا کاشی های معقلی و گره چینی قابل ملاحظه است.
حیاط کلیسا در قسمت غربی قرار دارد، در آن درختان گردو، گل‌های رز قرمز و حوض بزرگی در قسمت جنوبی نمایان است.
حجاری سنگ های سردر ورودی که دارای نقش گل لوتوس و ترنج است، کار استادان سنندجی است. این کلیسا دارای قناتی فعال است و آب نمای زیبایی نیز در داخل حیاط آن در ضلع جنوبی دیده می شود.
در سالن بسیار بزرگ این کلیسا با ۱۰ ستون، ستون‌هایی که اگر دو مرد دستان خود را به دور آن حلقه کنند، نمی‌تواند دستان همدیگر را بگیرند وجود دارد. در قسمت انتهایی سالن کلیسا تصویر بزرگی از عیسی‌ مسیح و مجسمه‌ای از مریم به رنگ آبی و چند فانوس در طاق‌های اطراف عکس‌ها قرار دارد.
مسئول حفظ ابنیه‌های میراث فرهنگی کردستان نیز در مورد این کلیسای قدیمی گفته است: این بنای تاریخی با مساحت بیش از یک‌هزار و ۲۰۰ متر مربع تنها کلیسا در سطح استان است.به گفته وی، ۲ مقبره داخل سالن کلیسا وجود دارد که به احتمال زیاد مربوط به کشیشان آن است.
همچنین کارشناس میراث فرهنگی استان کردستان، با بیان اینکه به طور تقریبی قدمت این بنا به بیش از ۲۵۰ سال پیش برمی‌گردد، ادامه داد: از معمار بنا اطلاع خاصی در دست نیست، فقط یکی از متولیان این بنا به نام «توماس مسیحی» تا ۱۳سال پیش در سنندج زندگی می‌کرد.
شیوه‌ی ساخت و نوع معماری کلیسای سنندج تحت‌تأثیر معماری سبک اصفهانی قرار گرفته و تلفیقی از نماسازی سبک بومی مانند طاق‌نما و ستون‌های آجری در آن به کار رفته است.
این کارشناس افزود: چون هم‌اکنون مسیحیان در شهر سنندج زندگی نمی‌کنند، مراجعه‌کننده‌ی مسیحی به این بنا بسیار کاهش یافته است!
به گفته خادم این کلیسا،  سالانه به جز عده ای توریست و مسافر و برخی اوقات هم مردم سنندج که برای دیدن کلیسا به اینجا می آیند دیگر کسی از مسیحیان به اینجا نمی آید و متأسفانه میراث فرهنگی هم سالهاست که این کلیسا را فراموش کرده و به فکر تعمیر و نگهداری آن نیست.

۱۳۹۶-۰۸-۱۰

نامهٔ کمپین «نه به مرگ شهری» به آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی ایران

اعضای بيست‌هزار نفری كمپين «نه به مرگ شهری» روز گذشته در نامه‌ای به عالی خامنه‌ای، سعه صدر، انتقادپذیری، خردمحوری و عقل‌گرایی را راه حل معضلات و مشکلات ایران امروز دانسته و خواستار پايان بخشيدن به حكايت تلخ اعمال سياست مرگ شهری در مورد جامعه دراويش گنابادی شدند.
به گزارش وب سایت مجذوبان نور ، در اين نامه با اشاره به ضرورت تشكيل كمپين و نامه‌نگاری با رهبر ايران آمده است: اگر در بایکوت خبری نبودیم مصدع اوقات شریف نمی‌شدیم و دیگر ارسال نامه به جنابعالی ضرورتی نداشت که آنچه باید را می‌گفتیم و از طریق روزنامه‌ها و جراید باخبر می‌شدید و ما نیز به زحمت نمی‌افتادیم و ضرورتی برای تشکیل کمپین و نامه‌نگاری وجود نداشت. در بخش ديگری از اين نامه كه به امضای بيست‌هزار درويش عضو اين كمپين رسيده آمده است: صلح و دوستی از سر تسلیم و اجبار
مقوله‌ای جدا از آن صلح و دوستی است که در مکتب درویشی آمده است و به‌عنوان یک روش و منش انسانی و اخلاقی در بطن آموزه‌های عرفانی است. یکی مرگ حریت، ذلت و سقوط ملکات انسانی است و یکی ظهور جوهره انسانی و آدمیت است. مأموران حکومت باید تفاوت این دو مقوله را بدانند و بدانند که قدرت ابزار حاکميت قانون است نه قانون ابزار اعمال قدرت.
متن اين نامه بدين شرح است:
با سلام و احترام؛
ملک زان دادست ما را کن فکان                                      تا ننالد خلق سوی آسمان
تا به بالا بر نیاید دودها                                          تا نگردد مضطرب چرخ و سها
تا نلرزد عرش از ناله یتیم                                          تا نگردد از ستم جانی سقیم
پاره‌ای از آن دود که بر بالا رفته است واندکی از آن ناله که عرش را ساییده است در کلام و نوشته جمع کرده‌ایم تا جنابعالی در کار ملک و ملت تدبیری دیگر نمایید و مأموران حکومت را به راه صواب تذکر فرمایید که هر خطا که اینان کنند خدشه و خراشی بر لوح تعهدات و مسئولیت‌های خطیر شما و سنگی بر ظرف بلورین امید و آرمان‌های ملت است.
حضرت آیت‌الله
احتراماً؛ اینجانبان اعضای کمپین «نه به مرگ شهری» با فرض نمایندگی از برادرانمان (فقرای سلسله نعمت‌اللهی گنابادی) که در واقعه سال ۱۳۹۰ در شهرستان کوار از سوی مراجع قضایی به تبعیدهای طویل‌المدت محکوم شده‌اند و به تازگی محکومیت آنها از تبعید به زندان تبدیل شده است، (به پیوست یک نسخه از اعاده دادرسی که به دیوان عالی کشور ارسال گردیده ضمیمه می‌باشد که جنابعالی در جریان کامل امور قرار گیرید) به استحضار جنابعالی می‌رساند:
اگر در بایکوت خبری نبودیم مصدع اوقات شریف نمی‌شدیم و دیگر ارسال نامه به جنابعالی ضرورتی نداشت که آنچه باید را می‌گفتیم و از طریق روزنامه‌ها و جراید باخبر می‌شدید و ما نیز به زحمت نمی‌افتادیم و ضرورتی برای تشکیل کمپین و نامه‌نگاری وجود نداشت. شاید اگر در بایکوت خبری نبودیم کارگزاران و امراء و قضات در اجرای وظایف خویش به راه خطا نمی‌رفتند و از ترس رسوایی و مجازات در پیشگاه خدا و مردم از حدود قانون تجاوز نمی‌کردند و احدی آنچنان جرأت و جسارت نمی‌یافت که برای پیشبرد مقاصد خویش از قدرت حکومت بهره برد و راه ستم در پیش گیرد! اگر مأموران امنیت کشور علم به مصالح عالیه نظام داشتند و اساس امنیت را در وحدت ملی و آزادی شهروندان و اعتماد به ملت می‌دیدند، دفتر معرفت خود را به آتش مخاصمت نمی‌سوزاندند و در محضر شما و مردم ، شرط ادب ومحبت را فرو نگذاشته و جرعه صلح و دوستی را به حرمت می‌نوشیدند و رقم مغلطه بر دفتر قانون نکشیده و دست به صدور اینچنین بخشنامه‌هایی نمی‌زدند و فتوا صادر نمی‌کردند.
حضرت آیت‌الله
امنیت، ضرورت هر جامعه و کشوری است و این وظیفه بر عهده نهادها و مراکزی است که قوه تمیز دوست از دشمن دارند و تهدیدات داخلی و خارجی را می‌شناسند. البته اینان در کار خود باید وسواس داشته باشند، اما تا کجا؟ تا آنجا که مردم یا بخشی از مردم را تهدید ببینند؟! اگر اینگونه نیست نگاه امنیتی به دراویش چه معنا دارد؟ چگونه درویشان باید ثابت کنند که ما و راه ما بر دوستی و یکرنگی است و جامعه درویشی تهدیدی برای امنیت کشور نیست و آن خطر بزرگ و واقعی که آرامش را از ملک و ملت سلب می‌کند، این شیوه نگرش به شهروندان کشور و عواقب ناگوار این گونه بدبینی‌هاست.
ریا حلال شمارند و جام باده حرام                      زهی طریقت و ملت زهی شریعت و کیش!
حضرت آیت‌الله
قوه قضاییه مسئول تحقق عدالت و از ارکان نظام است، انصاف نیست که نظام قضایی کشور را به کلی محکوم کنیم و از ذیل تا صدر حکم بر بطلان دهیم، چون جنابعالی بهتر از هر کس می‌دانید ستم و تبعیض باعدالت جمع نمی‌شود، کافیست اندکی به‌اصطلاح، کلاه خویش را قاضی کنید (هیچ نیازی نیست که خود قاضی و از قوانین مطلع باشید). به پرونده‌ها، شکایت‌ها و احکام صادره علیه دراویش از سوی مراجع قضایی در طی ده سال گذشته نگاهی اجمالی کنید به حتم آنچنان می‌بینید که گویی فرد واحدی این احکام را دیکته کرده است. می‌بینید عموماً جای شاکی و متشاکی تغییر کرده است. می‌بینید جرم واحد مجازات واحد ندارد. می‌بینید آنچه باید ببینید.
حضرت آیت‌الله
وقتی کراراً و بر خلاف قانون از قانون تفسیر و تأویل ناصواب می‌شود چرا قانون‌گذاران با تصویب قوانین تکمیلی این معضلات را حل نمی‌کنند تا کسی نتواند با برداشت سلیقه‌ای از قانون، عدالت را پایمال کند؟
حضرت آیت‌الله
صلح و دوستی از سر تسلیم و اجبار مقوله‌ای جدا از آن صلح و دوستی است که در مکتب درویشی آمده است و به‌عنوان یک روش و منش انسانی و اخلاقی در بطن آموزه‌های عرفانی است. یکی مرگ حریت، ذلت و سقوط ملکات انسانی است و یکی ظهور جوهره انسانی و آدمیت است. مأموران حکومت باید تفاوت این دو مقوله را بدانند و بدانند که قدرت، ابزار حاکميت قانون است نه قانون ابزار اعمال قدرت.
حضرت آیت‌الله
آنچه مسلم است سعه صدر، انتقادپذیری، خردمحوری و عقل‌گرایی راه حل معضلات و مشکلات ایران امروز است و بی‌شک قدم نهادن در این وادی، آثار و تبعات خوشایندی در جهت اعتماد عمومی به همراه خواهد داشت. هرچند گفته‌اند صلاح مملکت خویش خسروان دانند اما مصالح و بایسته‌ها و شایسته‌های یک کشوردر زیر ابر غفلت خسروان پنهان می‌ماند آنچنان که فردوسی فرمود:
به یزدان که گر ما خرد داشتیم                               کجا این سرانجام بد داشتیم
در نهایت، جنابعالی در آن جایگاه و مقامی قرار دارید که با یک فرمان و در اندک‌زمان می‌توانید به حکایت تلخ بیش از یک دهه اعمال سیاست مرگ شهری در مورد جامعه دراویش گنابادی پایان بخشید.
والسلام

تاخیر در اجرای قانون حجاب تکذیب شد؛ نماینده مجلس: حرف‌هایم قدیمی بود

۱۹ آذر ۱۴۰۳  ایران وایر در پی انتشار گزارش‌هایی مبنی‌بر تاخیر در اجرای قانون جنجالی «عفاف و حجاب»، «اسماعیل سیاوشی»، عضو کمیسیون فرهنگی مج...