۱۳۹۵-۰۳-۱۱

علیزاده طباطبایی به خبرگزاری تسنیم: پرونده محمد علی طاهری به دادسرا بازگشت

محمود علیزاده طباطبایی، یکی از وکلای حکومتی پرونده محمد علی طاهری مدعی شد که پرونده موکل وی برای تحقیقات بیشتر به دادسرا بازگردانده شده است.

علیزاده طباطبایی به خبرنگار تسنیم گفته است: « اتهام طاهری در حال حاضر در حد دخالت در امر پزشکی است که پیشتر در این ارتباط محکوم شده و محکومیت خود را تحمل کرده است.» علیزاده در قسمت دیگری از خبری که در تسنیم به چاپ رسیده است گفته است: «پرونده طاهری هم اکنون برای تکمیل تحقیقات از شعبه ۲۶ به شعبه دوم بازپرسی ارجاع شده است.»

سال گذشته در همین ایام نیز علیزاده طباطبایی مدعی شده بود که در تاریخ شش اسفند ۱۳۹۳، دادگاهی برای محمد علی طاهری در دادگاه انقلاب تشکیل شده است، دادگاهی که بعدا معلوم شد محمد علی طاهری هرگز در آن حضور نداشته است. 

لازم به ذکر است که علیزاده طباطبایی ماه گذشته، زمانی که قصد داشت به عنوان یکی از کاندیداهای مجلس شورای اسلامی در عرصه سیاسی فعالیت خود را پررنگ تر کند، اعلام کرده بود که آقای طاهری ۱۸ بهمن سال جاری (یعنی کمتر از یک ماه پیش از انتخابات مجلس) آزاد خواهد شد، اما پس از آنکه صلاحیت وی توسط شورای نگهبان تایید نشد، در اولین اظهارنظر  مطبوعاتی و رسمی اش در رابطه با پرونده محمد علی طاهری گفته است که ۱۸ بهمن امسال، پنج سال حبس موکلش پایان یافته اما هنوز شعبه بازپرسی به درخواست وی مبنی بر تبدیل قرار بازداشت و صدور وثیقه پاسخی نداده است..

بنا بر وعده آزادی محمد علی طاهری که از سوی علیزاده طباطبایی و سعید خلیلی مطرح شد، روز ۱۸ بهمن ۱۳۹۴ نیز تعدادی از شاگردان محمد علی طاهری روبروی زندان اوین تجمع کردند تا با استاد خود دیدار کنند، اما این اتفاق نیافتاد و محمد علی طاهری پس از یکسال درخواست شاگردانشان همچنان رویت نشد.

در سوی دیگر اما، گروه دیگری از شاگردان محمد علی طاهری اعتقاد دارند استادشان بیش از یک سال پیش، زیر شکنجه و در اعتصاب غذا از دنیا رفته است و حکومت ایران با استفاده از وکلای حکومتی از یک سو و با فشار روی برخی اعضای خانوداه آقای طاهری از سوی دیگر، سعی در مخفی کردن خبر فقدان وی را دارد تا بتواند آموزه های عرفان حلقه که فرادینی و فراملیتی است را  به اصطلاح،«اسلامیزه» کرده و همچنین از قول او اطلاعیه ها، دست نوشته ها و دفاعیاتی مخدوش منتشر کند که در نهایت بتواند از گسترش حقیقت آموزه های وی جلوگیری کند.

 بنا بر اعلام شهناز نیرومنش مسئول کمپین بین المللی حمایت از محمد علی طاهری، آقای طاهری در دی ماه ۱۳۹۳ در حالی که برای اعتراف به شیطانی بودن آموزه هایش زیر شکنجه قرار گرفته بود، جان باخته است و بر همین مبنا، در ماه گذشته کنفرانسی در دانشگاه یو‌سی‌ال‌ای در لس آنجلس و همچنین تجمعاتی برای بزرگداشت اولین سالگرد شهادت محمد علی طاهری در شهرهای مختلف جهان ازجمله: لس آنجلس در امریکا و لندن در انگلیس، بروکسل در بلژیک، شیکاگو در امریکا، سیدنی در استرالیا، استکهلم در سوئد، استانبول در ترکیه، اِسِن در آلمان و واشنگتن دی سی در امریکا   ونکوور در کانادا، برلین در آلمان، ترونهایم در نروژ، مالمو در سوئد و اسلو در نروژ برگزار شد.

 پرونده محمد علی طاهری به دلیل درجه اهمیت بالا برای مسئولین آن، یکی از مبهم ترین پرونده های تاریخ جمهوری اسلامی ایران می باشد

سکته قلبی و انتقال به بیمارستان یک زندانی سنی مذهب

شب سه شنبه سلیمان پیروتی، زندانی سنی مذهب زندان رجایی‌شهر کرج، درپی سکته قلبی به بیمارستان منتقل شد. اما از سرنوشت وی پس از انتقال اطلاعی در دست نیست.

به گزارش تارنگار حقوق بشر در ایران به نقل از فعالان حقوق بشر، شب سه شنبه سلیمان پیروتی زندانی سنی مذهب از سالن ۲۱ اندرزگاه ۷ زندان رجایی‌شهر کرج درپی سکته قلبی به بیمارستان منتقل شد.

یک منبع نزدیک به این زندانی عقیدتی با اعلام این خبر گفت: “آقای پیروتی بعد از سکته قلبی فورا به بیمارستان منتقل شد اما از وضعیت وی هیچ اطلاعی در دست نیست.”

شایان ذکر است سلیمان پیروتی از حدود ۲۲ ماه پیش با حکم ۵ سال حبس در زندان نگهداری می‌شود. تاکنون از مرخصی، عفو و آزادی مشروط وی ممانعت بعمل آماده است.

۱۳۹۵-۰۳-۰۸

بی خبری از وضعیت فریبرز آرزم، نوکیش مسیحی

خانواده فریبرز آرزم، نوکیش مسیحی اهل ساوه که در اوایل اسفند ماه سال ۱۳۹۴ توسط نیروهای امنیتی بازداشت‌شده بود، همچنان از وی بی‌اطلاع هستند.

به گزارش تارنگار حقوق بشر در ایران، فریبرز آرزم، نوکیش مسیحی ساکن شهر ساوه، در اسفند ماه سال ۱۳۹۴ از سوی مأموران امنیتی بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل شد. خانواده این نوکیش مسیحی با گذشت دو ماه از دستگیری وی هیچگونه اطلاعی از وضعیت فعلی او ندارند.

گفتنی است که نیرو های امنیتی ضمن بازداشت فریبرز آرزم، وسایل شخصی وی را نیز ثبت و ضبط کرده اند.

لازم به ذکر است که فریبرز آرزم در ۲۵ مهر ماه سال ۱۳۹۰ در شهر رباط کریم از سوی نیروهای امنیتی بازداشت و به اتهام «ترویج مسیحیت» به یک سال و نیم حبس تعریزی و یک سال و نیم حبس تعلیقی محکوم شد. این شهروند اهل ساوه با استفاده از حق آزادی مشروط پس از گذشت شش ماه از زندان آزاد گردید.

۱۳۹۵-۰۳-۰۵

دهان دریدگی امام جمعه علیه هموطنان بهايی

دیگربان: محمد امامی کاشانی٬ امام جمعه موقت تهران به طور نلویحی گفته کدام قانون اساسی اجازه می‌دهد افرادی چون بهائیان که «دشمن» هستند در کشور زندگی کنند. وی بهائیت را «فرقه‌ای کثیف» و دست‌پرورده «استعمار» معرفی کرده است.
امامی کاشانی پیروان آئین بهائیت را «آلوده» خوانده و افزوده که آنها «نمی‌توانند خودشان را مطرح کنند.» اظهارات وی پس از آن بیان می‌شود که فائزه هاشمی در دوران مرخصی فریبا کمال‌آبادی از رهبران بهائیت به دیدار وی رفت.
این دیدار مورد انتقاد و واکنش بسیار شدید محافظه‌کاران تندرو در ایران قرار گرفته است. بهائیان در ایران از حق ادامه تحصیل و استخدام محروم هستند و مورد آزار و اذیت نهادهای حکومتی قرار دارند.



www.youtube.com/watch?v=daTOeR3cJK0 

با استفاده از لینک زیر می توانید ویدیوی مزبور را دانلود کرده و به اشتراک بگذارید. برای دانلود این ویدیو از سایت ایران پرس نیوز خارج میشوید. 
DOWNLOAD 

۱۳۹۵-۰۳-۰۱

روزنامه های تهران؛ ادامه جنجال فایزه هاشمی و مراسم تودیع سرافراز

روزنامه های امروز صبح تهران در حالی که در چند مقاله و اظهار نظر از تندروها خواسته اند به موضوع دیدار دختر رییس مجمع تشخیص مصلحت با بهاییان دامن نزنند، روزنامه های تندرو همچنان با تندترین کلمات به این مناسبت به میانه روها تاخته و سخنان روحانیون و مقامات تندرو را منعکس می کنند.
ورود رییس جمهور کرواسی به تهران، استقبال از گفته های معاون صندوق بین المللی پول برای تجار و مقامات ایرانی، سخنان جنجالی آخرین جلسات مجلسی که تندروها از آن بیرون می روند، از جمله دیگر مطالب این روزنامه هاست.

۱۳۹۵-۰۲-۲۸

اکبر هاشمی رفسنجانی می گوید دیدار دخترش با یک زندانی بهایی اشتباه بوده‌است


اکبر هاشمی رفسنجانی، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، می‌گوید دیدار دخترش فائزه هاشمی با یک زندانی بهایی به تعبیراو، اشتباه بدی بوده و باید آن را تصحیح و جبران کند.

آقای هاشمی در گفت‌وگو با روزنامه جمهوری اسلامی،آیین بهایی را «فرقه‌ای استعمارساخته» و«منحرف» توصیف کرده است که به گفته وی باید ازآن تبری جست.

با این وجود فائزه هاشمی، روز یکشنبه از دیدار با فریبا کمال آبادی که مدتی را با وی در زندان اوین هم بند بوده دفاع کرد و گفت کار اشتباهی انجام نداده است.

انتشار عکس دیدار فائزه هاشمی با فریبا کمال‌آبادی در دوره مرخصی  وی از زندان با انتقادااتی از جمله از سوی اصولگرایان روبرو شده بود.

آیت‌الله علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی ایران، در فتوایی حکم داده‌است تا از هرگونه معاشرت با بهاییان پرهیز شود. نهادهای بین المللی حقوق بشری همواره از نقض حقوق بهاییان در ایران انتقاد کرده اند.

۱۳۹۵-۰۲-۲۴

تجمع هواداران عرفان حلقه به خشونت کشیده شد

روز پنجشنبه، ۲۳ اردیبهشت ۹۵ ، خیابان گاندی و محدوده میدان ونک صحنه درگیری نیروهای امنیتی با جمعی از شاگردان محمدعلی طاهری بود که طبق اعلام فراخوان قبلی، برای مطالبه حقوق قانونی و انسانی خود و معلم در بندشان به مقابل ساختمان لاستیک دنا رفته بودند.

نیروهای امنیتی با محاصره محدوده خیابان های گاندی، ولیعصر و افریقا، از ساعات اولیه صبح امکان تجمع را از هواداران محمدعلی طاهری سلب کردند.

به گفته شاهدان عینی، شاگردان محمدعلی طاهری به محض ورود به محدوده خیابان گاندی و خیابان های اطراف دستگیر می شدند.

شبنم عزیزپور، فرهاد غلام پور، سعید شیر محمدی، علی درباری، پدرام پارسا، محمد تقی نسب، بهرام لطیفی، فاطمه لطیفی و سینا احسن، فرادرمانگرانی بودند که روز پنجشنبه دستگیر شدند.

همچنین برخی گزارش ها حاکی از آن است، تعدادی از دوست داران محمدعلی طاهری در حالی که محل تجمع را ترک می کردند مورد هجوم نیروهای لباس شخصی قرار گرفته و با ضرب و شتم دستگیر و به مکان نامعلومی منتقل شدند.


۱۳۹۵-۰۲-۲۲

عدالت الهی و ظلم بشری

خداوند عادل است و بشر گاه ظالم

خطاب ما هم انسانهایی هستند که خود را طرفدار عدل می دانند اما شاهد ظلم هستند و گاه بی تفاوت هستند ؛ و گاه خیر خواه مظلوم و برخی هم معاون و مشاور ظالم و مروج ظلم  .

گاه ما در ایران با انسانهایی که نه تنها عدالت در باره ایشان رعایت نمی شود و حقوق ایشان محترم شمرده نمی شود بلکه مورد اهانت و تهمت قرار گرفته و حق دفاع از خود ندارند ؛ و باید از ایتکه فعلا در حد شهروند دست چندم زنده هستند شاکر و ممنون دار باشند .

اما چرا ؟

یکی از حقایق موجود این است که آنچه اراده الهیه است ؛عدالت است توسط برخی حاکمان که قدرت را در اختیار دارند رعایت نمی شود و آنچه روی می دهد ظلمی است که از جانب بشر اعمال می شود  ؛ آنان رفتار و اعمال خود را عدل  دانسته و نقد بر رفتار خود را تشویش اذهان مردم می دانند .

اما چرا ؟

در جامعه ایران می خواهیم مروری کنیم  آنچه رخ داده و آنچه در حال حاضر شاهد آن هستیم دور از عدالت الهیه است و آنانکه قدرت خود را به خدا نسبت می دهند را مورد نقد قرار می دهیم .

مبحث عدالت در طول تاریخ از شروع حیات انسان بوده ؛ هست ؛ و خواهد بود.

 اما چرا ؟    آنچه در ایران شاهدیم با خواست و اراده الهی متفاوت و گاه متضاد است ؟

شاید به این دلیل واضح باشد که تعریفی که از عدالت در اذهان بعضی از علما و حاکمان نقش بسته با حقیقت بسیار دور است .

به اراده الهی ما افراد بشر به انسانهای دیگر که قصد سوءیی ندارند نباید به حقوقشان تجاوز شود و یا مورد تبعیض قرار گیرند و به حاکمی که  رعایت این موازین را بکند عادل می گوییم و اگر به این حقوق تجاوز شود و مورد تبعیض قرار گیرند در حقیقت مورد ظلم هستند و با افرادی ظالم مواجه هستیم ؛ و اطلاعت از ظالم هم مفهومی ندارد ولی چرا برخی تسلیم ظالم می شوند و دستورات ظالمانه را مجری می دارند ؟

براستی چرا ؟

اما خداوند عادل است و بهاییان اعتقاد دارند که یکی از موارد عدل الهی استمرار ظهورات و ارسال رسل است و خداوند هرگز به خلق خود ظلم نمی کند که بخواهد زمانی را بدون فیض و عنایت بشر را رها کند ؛ خداوند پزشکی است که درد و درمان را می شناسد و دارو را به موقع به مخلوق خود می رساند اما چه کسانی مانع درمان بشر هستند و چرا ؟

اما به این چهار مورد در باره دین و اعتقاد الهی نگاهی کنیم :

اول آنکه اعتقاد و دین باید موزون باشد. آیا آنچه امروزه به نام دین حاکم داریم موزون و دارای توازن است ؟ آیا نژاد و رنگ و قوم و قبیله و دیدگاه می تواند مانع این توازن باشد ؟

دوم آنکه دین و اعتقاد الهی باید تعادل داشته باشد و ترازو در دو کفه نباید بر له یا علیه گروهی بالا یا پایین رود ؛ اما حال کفه های ترازو را چگونه مشاهده می کنید ؟ انصاف را مشاهده می کنید ؟

سوم آنکه دین الهی و اعتقاد پروردگار به تناسب و تساوی و برابری بین بشر نظر دارد ؛ شما تناسبی بین خواسته و اراده الهی و خواسته و اراده مجریان فعلی مشاهده می کنید ؟ تساوی در کجاست ؟

چهارم هماهنگی در دادگری و داوری در  دین و اعتقاد است ؛ یعنی همه اجزا و ابعاد و شرایط آن از لحاظ کیفیت و کمیت متوازن باشد مثلا یک اجتماع دینی وقتی بخواهد که تداوم داشته باشد اگر تعادل و هماهنگی و توازن و تناسب نداشته باشد تداوم هم نخواهد داشت و وقتی که این موزون بودن را شاهد نیستیم یعنی شاهد یک اعتقاد دینی نیستیم چرا که دین باید موزون باشد و زمانی که از توازن دور می شود در حقیقت از تربیت الهی دور شده است خداوند مربی بشر است و جامعه بشری را بدون مربی نمی گذارد اما  افرادی را به جامعه دیدگاهی را به نام دین یا مذهب تحمیل می کنند که جویای تساوی نیستند و خواهان نظم و حساب در جریان و فرآیندها نخواهند بود و عدم نظم و نداشتن حساب باعث ظلم و ترویج ظلم است و برخی علما درک کرده اند که جامعه بهایی جویای عدالت الهی و توازن و تعادل و تناسب و هماهنگی می باشد واین یعنی بهتر است که جامعه بهایی را از افکار عمومی دور نگاه دارد با زندانی ساختن با مصادره اموال و با هر طریقی که ایجاد رعب و وحشت شود تا جامعه نخواهد به این اعتقاد نظری داشته باشد .

اما چرا ؟

اعتقاد و دین  باید مساوات را پذیرا باشد و نفی هرگونه تبعیض را جویا باشد اگر معتقدانی بخواهند نظرگاهشان را برتر بدانند و حقوق خود را بیشتر از دیگران بدانند و دیگران را پست و ذلیل و گمراه بدانند در حقیقت اعتقاد دینی نیست که مذهبی است که رنگ الهی به کلماتش می زند تا بتواند ظلمش را توجیه کند و از کلمات و ادبیات دینی سوء استفاده می کنند ؛ مساوات بخشی از اراده الهی است و هر گاه شاهد بودیم که گروهی مساوات را به گونه ای تعریف می کنند که بتوانند مردم را به سطوح بالا و پایین تقسیم کنند  خودر ا مستحق مقامی خاص و قدرتی خاص بدانند که بخواهند دیدگاهشان را تحمیل کند بدانید که از جانب خدانیستند و باید از این اعتقاد دوری کرد .

عدالت الهی رعایت حقوق همگانی و عطای حق به ذی حق است و ظلم بشری پایمال کردن حقوق و تجاوز و تصرف در آنچه است که متعلق به او نیست ؛ وقتی گروهی بتواند خود را توجیه کند که اموال مردم را تصرف کنند و بر جان و حیات مردم تعدی نمایند و رفتار خود را عین حق بدانند باید انتظار جنایاتی فجیع داشت .

اما چرا ؟

چرا که خداوند به بشر قدرت تفکر داده و جامعه بهایی می خواهد این تفکر و اندیشه آزادانه در استخدام خود فرد باشد نه آلت دست مجتهد پس آنچه می ماند آنست که یا باید اجازه دهند که بهاییان تفکر را رواج دهند یا آنان را به زندان بیاندازند و تقلید و تعصب را رواج دهند .

اما چرا ؟

جامعه بهایی به باید و نباید های الهی اعتقاد دارد به حسن و قبح اعمال اعتقاد دارد وقتی انسانی بتواند باید و نباید را زیر پا گذاشت می توان انسانی بی گناه را به سالها حبس فرستاد و قبح اعمال را نادیده گرفت وقتی قباحت اعمال برای انسانی عادی شود و این انسان هم مصدر شریعت و طریقت خود را معرفی نماید از پیروان او چه اعمالی را شاهد خواهیم بود ؟

اما چرا ؟

انسانها همگی دارای استحقاق و قابلیت ها و امکاناتی هستند خدادادی که جامعه بهایی برای آن احترام قائل است و برای خود تکلیف و وظیفه می داند که جامعه بشری را به آنچه مستحقش است و قابلیت و امکانش را دارد نزدیک کند اما این موافق میل برخی علما نیست .

اما چرا ؟

عدالت الهی رعایت استحقاق ها در وجود است و امتناع از آن مساوی با ظلم است هر بشری حق دارد در جهت کمال وجودی خود ساعی و کوشا باشد و وظیفه قشر حاکم این است که افراد ملت را در جهت رسیدن به کمال خود مساعدت کنند  .

اما چرا ؟ نه تنها مساعدتی انجام نمی شود بلکه ممانعت می کنند آیا مردم ایران می توانند به سمت آنچه مستحق آن هستند حرکت کنند یا باید از صدها و هزاران مانع گذر کنند ؟

انسانها نقش ها و وظایف و تکالیف و مسئولیتهایی دارند که باید بتوانند بقدر و وسع خود آنرا انجام دهند و اما قشر حاکم ایران نه تنها برای جامعه بهایی بلکه برای اکثریت جامعه موانع عدیده ای ایجاد می کند .

اما چرا ؟

خداوند حکیم است و عدالت بخشی از حکمت خداوند است که ما شاهد نقض آشکار حکمت الهی هستیم

خداوند علیم است و عدالت الهی بخشی از علم الهی است که تمام جهان شاهدند که برخی علم خداوند را زیر سئوال برده و حکمت خدا را نادیده گرفته و چه راحت بر علیه علم و حکمت خداوند حکم صادر می کنند

اما چرا ؟

انگیزه ظلم از احتیاج و  نیازمندی بشر ظالم و قدرت طلب است  بشری ترسو و عاجز و نادان که نمی داند خداوند بی نیاز است و به قدر ذره ای و مثقالی ظلم را پذیرا نیست و این نفس  اماره انسان است که تشنه است به هر طریقی به قدرت برسد حتی به قیمت زیر پا گذاشتن اعتقادات و اراده الهی     .

اما چرا ؟

گاه ظالم برای خود این توجیه را می سازد که همه چیز بر اساس اراده الهی است و اگر فردی حتی به ناحق دستگیر شود یا کشته شود آنان دخالتی ندارند و همه اراده الهی است و خواست خداوند اینگونه بوده است و جبر الهی اینگونه اقتضا کرده است و خیر و شر امری است نسبی که شاید برای فرد کشته شده یا آسیب دیده این لازم بوده است و این خیر او بوده است و حتی باید ممنون دار ظالم باشد که به خواست خدا رسیده است ؛ اینان می گویند خیر ذاتا خوب است حتی اگر بصورت درد و رنجی بر شما وارد شود و شر ذاتا بد است حتی اگر بصورت آسایش و رفاه دیده شود و این افراد خیرخواه جامعه بشری هستند و بر اساس عقل و خرد و اجتهاد خود اعمالی را مرتکب می شوند که از دید افراد عامی شاید ظلم تلقی شود .

تبعیض هم باز در همه دوران و مخصوصا در زمان  ما و با شناختی که انسان مدرن و پیشرفته امروز از آن دارد بس ساده و قابل درک است و امکان فهمش ثقیل نیست ؛  جدا کردن بعضی مردم  از بعضی دیگر، برخی را بر برخی ديگر برتری دادن. پس تبعيض و ظلم مادر عدم تناسب و توازن و تقارن و  نابرابری، ناهماهنگی، بی انصافی و در واقع بر علیه همه ی شناختی است که برای عدالت می شناسيم.

یعنی عدالت داد است و تبعیض بیداد، عدالت برابری است و تبعیض نابرابری، عدالت انصاف است و تبعیض بی انصافی، و به زبان فرهنگ خودمان عدالت از جنس اهوراست و تبعیض از جنس اهریمن.

اما براستی چرا ؟

شاید بتوانیم بگوییم زمانی که داوریی تاریخ مصرفش گذشته باشد نه تنها درمان را تسهیل نمی کند بلکه ممکن است آسیب شدید و فراوان ایجاد سازد حال این شما هستید که ببینید این درمان است که به نام دین و شریعت تزریق می شود ؟ یا ….؟

حقیقت در اراده الهی است که خواهان تغییر و تحول و ترقی و رشد در جامعه انسانی است و با زندانی کردن اراده الهی تعطیل نمی شود .

هیات تحریریه :

کمپین نه به آزار و زندان هموطنان بهایی

۱۳۹۵-۰۲-۱۸

آیت الله العظمی صانعی: برای حفظ دین، مذهب و اعتقادات هر صدمه‌ای را باید تحمل کرد

آیت‌الله العظمی یوسف صانعی با بیان اینکه ائمه فشارهای زیادی را تحمل کرده‌اند، گفت: یکی از درس‌هایی که فشارهای وارده بر معصومین به ما می‌دهد؛ این است که برای حفظ دین و مذهب و اعتقادات هر طور صدمه‌ای را باید تحمل کنند و اقتدا کنند به ائمه‌شان. دیگر مصیبتی نبوده که به ائمه معصومین (علیهم السلام) نرسیده باشد و این برای این است که به دیگران یاد بدهند که برای حفظ دین هر مصیبتی که به آدم وارد شد، باید صبر کند و به ظلم و ظالم و ستمگران کمک نکند.

متن سخنان آیت الله صانعی به نقل از پایگاه اطلاع رسانی این مرجع آزاده به شرح زیر است:

اعوذ بالله من الشیطان الرجیم
بسم الله الرحمن الرحیم

روز بیست و پنجم ماه رجب – علی المعروف- روز شهادت آقا موسی بن جعفر (علیهما الصلاه و السلام) است؛ یعنی بابی از باب‌های حاجت موسی بن جعفر است که به او توجه خاصی است برای بر آمدن حاجت.

موسی بن جعفر (سلام الله علیه) در آن مدتی که زندان بوده چندین نوع از مصیبت‌ها را دیده است. موسی بن جعفر در این مدت زندانش که از این زیارت نامه و دعا‌ها بر می‌آید که برخی از مصیبت‌های بزرگ را تحمل کرده است.

«اَلسَّلامُ عَلَی الْمُعَذَّبِ فى قَعْرِ السُّجوُنِ»؛ یعنی زندان بوده اما در زندان در یک گودالی بوده، شبیه سلول انفرادی، آن هم زیر زمین «فى قَعْرِ السُّجوُنِ وَظُلَمِ الْمَطامیرِ»، تاریک هم بوده طوری که روز و شب را حضرت تشخیص نمی‌داده؛ این یک نوع فشار در زندان بودن است.

فشار دوم: «ذِى السّاقِ الْمَرْضُوضِ بِحَلَقِ الْقُیوُدِ»، حالا در زندان سلول انفرادی است که هیچ، پا‌هایش را هم کند و قید گذاشته‌اند به نحو‌ی که ساق‌های پایش کَاَنَّه کوبیده شده است. «رَض» -‌‌ همان طور که شنیده‌اید- یعنی کوبیده شدن.

«السَّلامُ عَلَی الْجَِنازَهِ الْمُنادى عَلَیْ‌ها بِذُلِّ الاِْسْتِخْفافِ»، مصیبت‌ها تنها برای زمان حیاتش نبوده که می‌گویند چهارده سال در آن زندان بوده، بلکه بعد از فوتش هم مصیبت داشته است؛ برای اینکه «عَلَی الْجَِنازَهِ الْمُنادى عَلَیْ‌ها بِذُلِّ الاِْسْتِخْفافِ»؛ جنازه را چهار نفر می‌بردند، اما طوری شعار می‌دهند که سبک کنند موسی بن جعفر را. می‌گفتند: «هذا اِمامُ الرافِضَه فَعَرِفوه»؛ امام شیعیان همین است.

مصیبت بعدی، هارون الرشید آمده کشته، شهید کرده، زندان کرده، حالا شده است صاحب عزا، همه جنایات را انجام داده است، تاریخ مسائل را اینگونه بیان می‌کند، حالا شده صاحب عزا؛ بعد آمد دید نمی‌تواند بگوید به مرگ طبیعی بوده، چون از مردم قدری حساب می‌برد. پزشک‌های قلابی گفتند به مرگ طبیعی مرده که فایده‌ای نداشت.

وابستگان به ‌هارون، به نام سلیمان رفت کفنی قیمتی که کل قرآن بر آن نوشته شده بود آورد و بعد با تشییع جنازه مردمی که علاقه داشتند، تشییع کردند. حال خود ‌هارون الرشید حضرت را به شهادت رسانده و خودش نیز صاحب عزا شده است و طلبکار. خودش او را از مدینه آورده بدون هیچ محاکمه؛ تنها خودش هست. رو کرد به قبر رسول الله: من موسی بن جعفر را می‌برم برای اینکه آشوب می‌کند. خوب چرا آشوب می‌کند؟ چرا او را چهارده سال زندان می‌کنی؟ تو می‌گویی آشوب می‌کند؛ چه کسی گفته آشوب می‌کند؟ موسی بن جعفر که مردی در مدینه به او بد و بیراه می‌گفت، گفتند: او را بکشیم. فرمود: نه به او کاری نداشته باشید. روزی‌‌ همان مرد در مزرعه‌اش کار می‌کرد، موسی بن جعفر (سلام الله علیهما) آمد در مزرعه‌اش و گفت این زمین چقدر برای تو درآمد دارد گفت مثلاً ۲۰۰ درهم، حضرت ۳۰۰ درهم به او داد؛ یعنی ۱۰۰ درهم اضافه داد. آن مرد شروع کرد به استغفار کردن.

حضرت چه چیزی داشته که آشوب بکند. اسلحه داشته، پول داشته؟ این‌ها فشارهایی است که به ایشان آمده است.

بقیه ائمه هم فشارهای زیادی را تحمل کرده‌اند. بنده فکر می‌کنم یکی از درس‌هایی که فشارهای وارده بر معصومین به ما می‌دهد؛ از حضرت زهرا (سلام الله علی‌ها) شروع شده تا برسد به امام یازدهم، این است که برای حفظ دین و مذهب و اعتقادات هر طور صدمه‌ای را باید تحمل کنند و اقتدا کنند به ائمه‌شان. دیگر مصیبتی نبوده که به ائمه معصومین (علیهم السلام) نرسیده باشد و این برای این است که به دیگران یاد بدهند که برای حفظ دین هر مصیبتی که به آدم وارد شد، باید صبر کند و به ظلم و ظالم و ستمگران کمک نکند.

والسلام علیکم و رحمه الله وبر کاته

۱۳۹۵-۰۲-۱۵

قرار بازداشت محمد علی طاهری به مدت دو ماه دیگر تمدید شد.

به گزارش اخبار اقلیت های مذهبی ایران:بنا بر اطلاع به دست آمده از جانب آقای علیزاده طباطبایی وکیل آقای طاهری، قاضی صلواتی در روز دوشنبه ۱۳ اردیبهشت ماه ۱۳۹۵ طی تماسی با وی اعلام کرده است قرار بازداشت آقای محمد علی طاهری به مدت دو ماه دیگر تمدید شده است. این در حالی است که تا پیش از این تنها دلیل دادگاه برای تمدید قرار بازداشت های پی در پی، محکومیت حدود یک میلیارد تومانی آقای طاهری به اتهام کسب مال نامشروع بوده است که این اتهام به سبب دریافت شهریه بابت کلاسهای عرفان حلقه به ایشان وارد شده بود. گفتنی است پیش از تمدید دوماهه قرار بازداشت بنیانگذار عرفان حلقه، ۷۰۰۰ تن از شاگردان آقای طاهری طی اقدامی خودجوش مبلغ ۹۰۶ میلیون تومان جریمه نقدی آقای طاهری را به حساب دادگستری واریز کردند و در انتظار آزادی استاد خود پس از نزدیک به شش سال حبس بودند.
قاضی صلواتی مدعی شده که در زمان صدور قرار تمدید بازداشت دو ماهه از واریز شدن این مبلغ به حساب دادگستری بی اطلاع بوده است!!!

#محمود_علیزاده_طباطبایی در خصوص تمدید قرار بازداشت محمدعلی طاهری گفت: « وقتی قراربازداشت ایشان صادر شد، ایشان به حکم اعتراض کردند. پرونده به شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب رفت. ما به شعبه ۲۸ مراجعه کردیم و صحبت کردیم ولی توجیهات ما را نپذیرفتند، با اعتراض به قرار مخالفت کردند و ۲ماه بازداشت تایید شد. ولی مجدد ما دلایل٬ مدارک و مستندات را، هم به بازپرسی و هم به دادگاه، ارائه دادیم و اعتراض کردیم و گفتیم که آقای طاهری حکم اعدامشان نقض شده است. »

وی تصریح کرد: « طبق آنچه که در رای #دیوان_عالی_کشور آمده و حکم اعدام ایشان را نقض کرده، کلا افساد فی الارض منتفی شده. دیوان گفته ایشان در دو مورد پرونده شان مفتوح است. مورد اول در بحث فرادرمانی است. ادعا شده ایشان شاکی خصوص دارند که دیوان عالی کشور گفته شکات خصوصی بیایند٬ ادعایشان را مطرح کنند و به پزشکی قانونی بروند. اگرتایید شد به موضوع رسیدگی شود.»

طباطبایی در خصوص اتهام “آسیب دیدگی از فرادرمانی” توضیح داد: « آقای طاهری ‌که کسی را دعوت نکرده است. ممکن است کسی به ایشان مراجعه کرده باشد و درمان نشده باشد. ما شاکی خصوصی درپرونده ندیدیم و هنوز هم شاکی خصوصی وجود ندارد، ولی متاسفانه گاهی فضاسازی می شود.»

وی ادامه داد: « من به یکی از شعب دادگاه تجدید نظر رفته بودم. دیدم قاضی با تندی می گوید “این ها ( در عرفان حلقه) زن و شوهر ها را از هم جدا می کنند. خانمی از مسترهای آقای طاهری است که پرونده تجدید نظرش دست من است.” من گفتم دراین مملکت تقریبا ۳۰٪ ازدواج ها منجربه طلاق می شود. ممکن است چند نفر از طرفداران آقای طاهری هم جزء آنها باشند، آیا این دلیل می شود که آموزه های آقای طاهری باعث طلاق شده؟ »

علیزاده طباطبایی با بیان اینکه اتهام دیگر موکلش این است که ادعا شده وی گرایش به گروه های چپ داشته گفت: « دراعتراض به (تمدید) بازداشت ما این مساله را مطرح کردیم که آقای طاهری بر اساس ادعا متهم شده که اوایل انقلاب، وابستگی به گروه های چپ داشته، در حالی که ایشان در زمان جنگ به استخدام #وزارت_دفاع درآمده و در اسلحه سازی کار می کرده و خودش طراح یک صلاح انفرادی بوده و در خاطرات آیت الله #هاشمی هم ‌به این موضوع اشاره شده است.»

این وکیل تاکید کرد: « کسی که در وزارت دفاع در پست حساس اسلحه سازی مشغول کار بوده، قطعا موضوع وابستگی اش به گروه های چپ و برانداز، توسط دستگاه های امنیتی منتفی شده و نیازی به تحقیق مجدد نیست.»

محمود علیزاده با غیرقانونی خواندن بازداشت محمدعلی طاهری در غیاب شکات خصوصی مورد ادعا در پرونده او، خاطرنشان کرد: « در خصوص اتهام اول که بحث (آسیب از) فرادرمانی است، اصلا قرار بازداشت غیرقانونی است. در خصوص اتهام دوم هم هیچ دلیلی وجود ندارد و هیچ تحقیق هم درموردش انجام نشده است. به این دلیل ما می گوییم‌ قرار بازداشت مبنایی ندارد. »
محمدعلی طاهری سال۱۳۹۰در دادگاه انقلاب به جرم “توهین به مقدسات” به ۵ سال حبس محکوم شد و در حالی که در بند ۲ الف #سپاه_پاسداران و در سلول انفرادی محبوس بود، پرونده جدیدی با عنوان “افساد فی الارض” علیه او گشوده شد.

علیرغم اعمال فشار دستگاه امنیتی به قضات #دادگاه_انقلاب و اخذ حکم #اعدام درمراحل بدوی و تایید آن در دادگاه تجدید نظر٬ دیوان عالی کشور در یک اقدام مستقل، رای صادره را نقض و پرونده را جهت رسیدگی مجدد ارجاع داد.

طبق اظهارات افشا شده از بازجوهای #قرارگاه_ثارالله، هدف اصلی آنها حذف فیزیکی محمدعلی طاهری و جلوگیری از اشاعه #عرفان_حلقه است.

محکومیت پنج ساله محمدعلی طاهری در هجدهم بهمن ماه ۱۳۹۴ به پایان رسیده است. بااین حال نیروهای اطلاعاتی و امنیتی قرارگاه ثارالله با اعمال زور، مانع آزادی وی شده و در آخرین اقدام، برای چهارمین بار قرار بازداشت این دانشمند ایرانی را، این بار به دست قاضی صلواتی، تا تاریخ ۱۸ تیر ۹۵ تمدید کرده اند.

۱۳۹۵-۰۲-۱۲

اطلاعات، حاکم شرع کُردستان را احضار نمود

آژانس کُردپا: حاکم شرع کُردستان در سنندج به اداره‌ی کل اطلاعات کُردستان احضار و مورد بازجویی قرار گرفت.

به گزارش رسیده به آژانس خبررسانی کُردپا، روز یکشنبه دوازدهم اردیبهشت‌ماه،حسن امینی، حاکم شرع کردستان و مدیر مدرسه‌ی علوم دینی “امام بخاری” سنندج به اداره‌ی کل اطلاعات کردستان احضار شد.امینی به مدت سه ساعت از سوی مأموران اداره‌ی اطلاعات مورد بازجویی قرار گرفته و به او توصیه شده که از سفر به زاهدان و شرکت در جلسه‌ی سالانه مراسم ختم بخاری خودداری کند.
همچنین ماموران اطلاعاتی موارد دیگری از قبیل مصاحبه با شبکه‌های ماهواره‌ای و نهادهای حقوق بشری نیز با حاکم شرع کردستان را مورد بحث قرار داده‌اند ونارضایتی خود را از این موارد و اقدامات او ابراز داشته‌اند.
پایگاه اطلاع رسانی مکتب قرآن کردستان، این فشارهای غیرقانونی و تبعیض آمیز وارده بر اهل سنّت را محکوم کرده و به مسئولین توصیه اکید می‌کند که به جای این اقدامات به تعامل با اهل سنت روی آورند. 
مکتب قرآن کُردستان، حرکتی دینی در مناطق سنی‌نشین کُردستان ایران است که از شاگردان و پیروان احمد مفتی‌زاده تشکیل و در حوزه‌های اجتماعی، فرهنگی، دعوت و تبلیغ و حتی سیاسی-اقتصادی فعالیت می‌کنند.

تاخیر در اجرای قانون حجاب تکذیب شد؛ نماینده مجلس: حرف‌هایم قدیمی بود

۱۹ آذر ۱۴۰۳  ایران وایر در پی انتشار گزارش‌هایی مبنی‌بر تاخیر در اجرای قانون جنجالی «عفاف و حجاب»، «اسماعیل سیاوشی»، عضو کمیسیون فرهنگی مج...